Košarica:

0 kos(ov) - 0,00 €
V nakupni košari ni artiklov.

0

Splošni pogoji

 • Cene izdelkov

  Vse cene vključujejo davek na dodano vrednost (ponudnik je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost) z upoštevanimi popusti, razen če je izrecno napisano drugače. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Prodajalec si pridržuje pravico, da se cena od trenutka oddaje naročila - ponudbe do potrditve naročila - sprejem ponudbe zaradi objektivnih okoliščin, kot so na primer napaka v tisku, sprememba cen s strani dobavitelja in podobno, spremeni.

 • NAKUP

  Izberite izdelek, ki ga želite kupiti, in kliknite na gumb "V košarico". Zgoraj v nakupovalnem vozičku se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov. Če želite posamezni izbrani izdelek odstraniti, kliknite na nakupovalni voziček ter nato v kvadratku količina označite - količina 0. Če želite količino povečati oziroma naročeno količino določenega izdelka zmanjšati, popravite to v kvadratu, kjer je izpisana količina.

 • POSTOPEK NAROČANJA

  Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake:
  1. korak - Vaša košarica
  2. korak - Vnos vaših podatkov
  3. korak - izbira načina dostave
  4. korak - izbira načina plačila
  5. korak - Kontrola naročila in potrditev

  Poslano naročilo lahko kupec prekliče v roku dveh ur po oddanem naročilu . Po preteku predpisanega časa preklic naročila ni možen. Vse nastale stroške po preteku veljavnega časa preklica krije naročnik blaga. Šteje se, da je prodajalec potrdil naročilo, če v roku dveh ur po oddanem naročilu ne potrdi naročila oziroma v navedenem roku ne zavrne ponudbe - naročila. S tem trenutkom je pogodba o nakupu naročenih izdelkov nepreklicno sklenjena. S klikom na gumb "zaključi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Na svoj e-mail dobite obvestilo o oddanem naročilu.

 • Načini plačila

  Prodajalec kupcu omogoča plačilo blaga po povzetju, plačilo po predračunu na TRR ali plačilo preko sistema PayPal. Način plačila in dostave si uporabnik izbere v procesu nakupa.

 • Dostava in stroški dostave

  Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila, prejeta od ponedeljka do petka do 15. ure, bodo poslana v roku dveh delovnih dni . Naročila, prejeta po 15. uri ali prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih, bodo obdelana naslednji delovni dan. V primeru, da izdelek v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša na 14 delovnih dni oziroma skladno z rokom dobave blaga s strani proizvajalca. V primeru spremembe dobavnega roka bo kupec o tem obveščen po e-pošti. Prodajalec bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS , vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Prodajalec ne jamči za dostavo blaga. Šteje se, da je blago oddano in nevarnost uničenja blaga med dostavo preide na kupca z dnem oddaje blaga distributerju za oddajo pošiljk.

  Poštnina za blago do 98,99 evrov je 5 evrov, poštnina za blago nad 99 evrov je brezplačna.

 • Reklamacije

  Kupec je dolžan prejeto blago ob dostavi pregledati. Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, dimenziji, barvi ali če kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova pravno priznane stvarne napake.

  V primeru, da ima blago pravno priznano stvarno napako, kupec nemudoma pisno obvesti prodajalca. Prodajalec kupca v roku 8 dni od prejetja obvestila obvesti, ali šteje napako za pravno priznano stvarno napako, pri čemer se prodajalec in kupec dogovorita, da prodajalec kupcu nadomesti blago z novim ali mu vrne kupnino. Kupec izgubi pravico odstopa od te pogodbe, če blaga ne more vrniti, ga ne more vrniti v stanju, v kakršnem ga je prejel, ali v primeru, da prodajalca nemudoma ne obvesti o pravno priznani stvarni napaki na izdelku.

  Kupec ne more več uveljavljati pravno priznane stvarne napake, če je od izročitve blaga kupcu preteklo 6 mesecev , kakor ima prodajalec pravico zavrniti blago ali račun v primeru, da blago ni bilo reklamirano v skladu s to pogodbo.

  V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo izdelka, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je v času uporabe in zaradi uporabe izdelku zmanjšala tržna vrednost.

  Kupec lahko blago v reklamacijo vrne po pošti. Če želi blago vrniti na stroške prodajalca, se mora o tem dogovoriti s prodajalcem, da ta naroči prevzem paketa pri svojem pogodbenem partnerju. Drugačen način vračila na stroške prodajalca ni možen. Pošiljk z odkupnino prodajalec ne sprejema!

 • Garancija

  Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

  Ob reklamaciji mora kupec obvezno predložiti račun in garancijski list z izpisanim datumom prodaje, potrjen z žigom in podpisanim s strani prodajalca.

  Reklamacije ne bomo upoštevali v naslednjih primerih:
  - neupoštevanje navodil za uporabo;
  - kakršnokoli fizično poseganje v izdelek ali popravilo izdelka s strani nepooblaščenih oseb;
  - poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca ali tretje osebe;
  - če kupec ravna z izdelkom nestrokovno in malomarno;
  - če je okvara posledica udarca strele ali drugih oblik višje sile;
  - nepravilne priključitve, prenizke ali previsoke napetosti.

  Podjetje TV Nakupi zagotavlja kupcu brezhibno delovanje izdelka in prevzame obveznosti, da bo v garancijskem roku na lastne stroške odpravilo vse pomanjkljivosti.

 • Odveza odgovornosti

  Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo prodajalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

  Dobavljeno blago ostaja last prodajalca, dokler kupec ne poravna vseh obveznosti, ki jih ima iz poslovnih povezav s prodajalcem. Te zaveze vključujejo tudi prihodnje zaveze kupca do prodajalca, ki izhajajo iz istočasno ali kasneje sklenjenih naročil kupca prodajalcu. Čeprav se prodajalec trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.


Za več informacij nadaljujte na KONTAKT »

© TV Nakupi d.o.o. Vse pravice pridržane.